Pokemon Go heeft gezien enorme succes in de eerste week van de release en het is al ingehaald Tinder en is helemaal klaar voor het achterlaten van zelfs Twitter in termen van populariteit. Het spel is officieel uitgebracht in de VS, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland, maar spelers uit andere landen zijn ook met behulp van verschillende hacks het vergrote werkelijkheid spel te installeren.

pokemon go hacken

 

Over het spel:

VENUSAUR, Charizard Blastoise, Pikachu en vele andere Pokémon zijn geconstateerd op de planeet aarde!Nu is uw kans om te ontdekken en vastleggen van de Pokémon rondom u-zo krijgen uw schoenen, stap buiten, en de wereld verkennen. U zult één van de drie teams en strijd voor de prestige en eigendom van sportscholen samen met uw Pokémon aan uw zijde.Pokémon zijn daar, en moet u om ze te vinden. Als je een wijk rondlopen, zal uw smartphone trillen wanneer er een Pokémon in de buurt. Doel en gooi een Poké Ball… Je moet alert blijven, of het weg zou kunnen krijgen!

Heinde en verre naar Pokémon en items zoeken:

Bepaalde Pokémon verschijnen in de buurt van hun eigen omgeving — zoeken naar Water-type Pokémon door meren en oceanen. Bezoek PokéStops, gevonden op interessante plaatsen zoals musea, kunst installaties, historische markeringen en monumenten, aan voorraad omhoog op Poké ballen en nuttige items.

Vangen, broedeieren, evolueert, en meer:

Als je een level omhoog, zult u in staat om krachtigere Pokémon voltooi je Pokédex te vangen. U kunt toevoegen aan uw collectie door broedeieren van Pokémon op basis van de afstand die je loopt. Help uw Pokémon evolueren door het vangen van veel van de zelfde soort.

Neem op Gym battles en verdedigen uw sportschool:

Als uw Charmander naar Charmeleon en vervolgens Charizard evolueert, kunt u de samen strijd om te verslaan van een sportschool en je Pokémon te verdedigen tegen alle aangekomenen toewijzen.Het is tijd om bewegende — uw levensechte avonturen awai

Pokemon Go cheats:

Pokemon Go spelers hebben ook ontdekt verschillende cheats en hacks waarmee ze nep hun gps en sneller vooruitgang in het spel. Nochtans, heeft de ontwikkelaar van de game Niantic versteld uit deze niet-geverifieerde cheats voor het spel in hun laatste update. Zij zijn ook begonnen met het straffen van spelers met behulp van dergelijke bedrog door ze te verbieden.

 pokemon go hacken

 

Gelukkig, voor een aantal van de spelers, populaire mobiele gaming website (we link verwijderd als dit geen langer werken, proberen te vinden van werkende link) is gekomen met hun eigen Cheating software die zij belooft te worden 100% betrouwbaar en kan niet worden getraceerd van de Pokemon Go-servers. Ze hebben al voltooid de beta-testen van het bedrog van de Pokemon Go.

De spelers zullen krijgen onbeperkte hoeveelheden coins Poke, Poke balls en wierook met behulp van de generator Cheats. Het bedrog, die hebben geen beperking van het land, werkt op zowel iOS als Android apparaten, en ondersteunt ook niet ontsnapping uit de gevangenis apparaten volgens hen.

Voordat u de cheat generator, zijn hier een paar uiteinden en trucs die u in het spel helpen zullen:

Niet verzamelen dezelfde Pokemon meerdere keren. Er is eigenlijk geen behoefte van het hebben van de dezelfde Pokemon tweemaal. Het is raadzaam dat u dubbele Pokemon met Professor Willow handel voor een candy. Dit zal helpen u bouwen aan een sterker team.

Het bedrog van de bron: http://gratispokemongohacken.nl