Hallo niveaus kerels en gals Galbers Gaming hier met een ander 3500 + trofee dekmet troepen niet hoger dan 10/7/4/1. Deze handleiding de focus is op een Zap/pijlaas dek met een twist en dat draai is niets anders dan de kloon Spell. Ik heb een 3500 + Zap aas dek gids, maar de toevoeging van de kloon Spell waardoor het dek een beetje moeilijker te spelen zeker maakt voor het in de drie afdeling vermogen enplezier, evenals de kudos factor van sterren een nieuwe kaart in gebruik. Ik moet hier ook zeggen dat ik heb onlangs, ongewild en teleurstellend herverdeeld omhoog naar niveau 11 maar ik geloof nog steeds dat dit een 3500 + dek en ik ben op dit moment zitten op 3602 trofeeën mee.

 

Voordat ik ga over naar uitleggen dit deck gewoon een snelle boodschap: als u deze handleiding kunt u zich op mijn YouTubekanaal Galbers Gaming voor meer strategie, gidsen en tips in Clash Royale abonneren, het echt helpt en me toestaat om teproduceren van de inhoud, zoals het artikel dat u aan het lezen bent nu 🙂

The Deck

Kloon (3)
Minion Horde (10)
Goblin vat (4)
Minions (10)
Skelet leger (4)
Ijs geest (10)
Ridder (10)
Het logboek (1)

 

Moet kaarten

Clone: Hoewel niet een noodzaak in een dek van Zap aas, in deze kloonversie volstaat is niet verwonderlijk dat!

Minion Horde: een van de twee doelstellingen voor uw kloon spell en is de voorkeur optie met skelet leger als de andere optie

Goblin Barrel: Dit is een must als je andere grote bedreiging die moet worden Zapped of geregistreerd

Ice Spirit: deze kleine kereltje heeft drie toepassingen. Ten eerste: u kunt snel doorlopen naaruw dek die soms nodig is om te vangen van de tegenstander uit zijn/haar rotatie. Ten tweede: instellen van sommige krachtige duwt. Ten derde: erg handig in defensie.

Vervangingen duwt

The Log: het logboek is in het dek is het verzorgen van een prinses. Dit is een persoonlijke voorkeur, maar ik voel dat bij het afspelen van een squishy dek het is belangrijk om tezorgen voor haar. Als u niet over het logboek beschikt kunt u het vervangen met pijlen of hebt u de mijnwerker kunt u het logboek voor hem vervangen zolang u uw ridder door zappen te vervangen. U kunt ook zappen, maar zoals ik hierboven vermeldhebt kwesties versus prinsessen.

Skeleton Army: Als u meerdere spelers met behulp van Logboeken stuiten kan u deze kaart uit ruilen voor de spiegel. Ik ben niet zeker als deze variatie beter is, maar dit mij meer dan3600 duwen. Ik vond mezelf Mirroring: Ice geest Goblin vat, Knight, Minions.

Knight: u kunt omwisselen voor Miner (zoals hierboven vermeld) of Ice Golem afhankelijk van uw voorkeur. Ik begon met de Ice Golem, maar besloten dat ik de voorkeur de schade door de ridder ten koste van één meer elixer.

Minions: u kon omwisselen voor de MegaMinion ertoe kan leiden dat het dek gemakkelijkerverdedigen, afhankelijk van de squishy troepen te verdedigen is gevaarlijk, iets dat ik binnenkort zal gaan.

Voor meer informatie bezoek Clash Royale Gems Hack